logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: EXTRACTABLE PROTEIN
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2007
Autorzy: Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Dorota Madaj, Jerzy R. Warchalewski
Tytuł: The biological activity of wheat, rye and triticale varieties harvested in four consecutive years
Tytuł równoległy: Aktywność biologiczna ziarna odmian pszenicy, żyta i pszenżyta pochodzącego z czterech lat zbiorów
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2007, 6 (4), s. 55-65, bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730
Uwagi: Publikacja dostępna również on-line na stronie czasopisma "Acta Scientiarum Polonorum, Technologia Alimentaria"
Polskie słowa kluczowe: pszenica ; żyto ; pszenżyto ; odmiany roślin ; ziarno ; aktywność biologiczna
Angielskie słowa kluczowe: wheat grain ; rye grain ; triticale grain ; precipitation ; extractable protein ; biological activity
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2003
Autorzy: Jerzy R. Warchalewski, Romualda Dolińska, Jan Zabielski, Ewa Klockiewicz-Kamińska
Tytuł: Chemical composition and biological activity of oat seeds new lines in relation to agro-environmental factors in 1997-1999
Tytuł równoległy: Skład chemiczny i aktywności biologiczne ziarna owsa nowych rodów w odniesieniu do warunków glebowo-klimatycznych w latach 1997-1999
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2003, 2 (1), s. 5-20, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730
Uwagi: Publikacja dostępna również on-line na stronie czasopisma "Acta Scientiarum Polonorum, Technologia Alimentaria"
Polskie słowa kluczowe: zboża ; uprawa roślin ; warunki glebowe ; warunki klimatyczne ; owies ; rody hodowlane ; ziarno ; skład chemiczny ; białka rozpuszczalne ; aktywność biologiczna
Angielskie słowa kluczowe: oat ; grain ; agro-environmental condition ; chemical composition ; extractable protein ; biological activity
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP