logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ENZYME ACTIVITY
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2009
Autorzy: Eugeniusz Pacholak, Zofia Zydlik, Krzysztof Rutkowski
Tytuł: Effect of 30-year cultivation of apple trees on chemical and biochemical conditions of soil designed for replantation
Źródło: Zesz. Probl. Post. Nauk Rol. - 2009, z. 536, s. 161-168, bibliogr.
p-ISSN: 0084-5477
Polskie słowa kluczowe: drzewa owocowe ; jabłoń ; replantacja
Angielskie słowa kluczowe: 30-year cultivation ; plant cultivation ; replantation ; soil ; bacteria ; fungi ; actinomycete ; nematode ; enzyme activity ; biochemical property ; microbiological property
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2004
Autorzy: Milena Szalata, Edward Pospiech, Andrzej Łyczyński, Bożena Grześ, Stanisław Czajka
Tytuł: Analysis of the effect of endogenous factors associated with swine muscle tissue on its tenderness
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2004, no. 2, s. 263-267, bibliogr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Tytuł zeszytu: 2nd International Scientific Conference "Application of scientific achievements in the field of genetics, reproduction, nutrition, carcass and meat quality in modern pig production".
Angielskie słowa kluczowe: tenderness ; proteolysis ; porcine muscles ; enzyme activity ; meat comnposition
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2002
Autorzy: Milena Szalata, Edward Pospiech, Andrzej Łyczyński, Karol Borzuta
Tytuł: Enzyme activity in pig meat of different meatiness
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2002, no. 2, s. 353-355, bibliogr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Tytuł zeszytu: Application of scientific achievements in genetics, reproduction and feeding in modern pig production
Angielskie słowa kluczowe: pig meatiness ; tenderness ; enzyme activity ; calpains ; cathepsins
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP