logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ENCAPSULATION EFFICIENCY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Adrian Czerniak, Piotr Kubiak, Wojciech Białas, Tomasz Jankowski
Tytuł: Improvement of oxidative stability of menhaden fish oil by microencapsulation within biocapsules formed of yeast cells
Źródło: J. Food Eng. - 2015, vol. 167, pt. A, s. 2-11, il., bibliogr.
p-ISSN: 0260-8774
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 grudnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: drożdże ; mikrokapsułkowanie ; olej rybny
Angielskie słowa kluczowe: fish oil ; microencapsulation ; Saccharomyces cerevisiae ; encapsulation efficiency ; oxidative stability
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.199
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP