logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: EMULSIFIERS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: S. Kaczmarek, M. Kubiś, M. Hejdysz, P. Konieczka, P. Górka, J. Flaga
Tytuł: Emulsifier and multi-carbohydrase in a maize, SBM, rapeseed meal and palm oil diet for broiler chickens
W: The XVth European Poultry Conference : Dubrovnik, Croatia, 17th - 21st September 2018, Conference Information and Proceedings / Ed. Estella Prukner-Radovcic, Helga Medic.
Adres wydawniczy: Zagreb : Croatian Branch of the World's Poultry Science Association, 2018
Szczegóły: s. 57
ISBN: 978-90-829157-0-9
Angielskie słowa kluczowe: broiler chickens ; emulsifiers ; enzyme
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2011
Autorzy: Jan Pyrcz, Krzysztof Pietrończyk, Bożena Danyluk, Ryszard Kowalski, Agnieszka Bilska
Tytuł: Wpływ wybranych emulgatorów oraz rodzaju obróbki termicznej na stabilność frakcji lipidowej wędlin podrobowych typu "pasztetowa"
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2011, t. 5, z. 3, art. 19, il., bibliogr., streszcz., abstr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_5_19.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: emulgatory ; wędlina podrobowa typu "pasztetowa" ; obróbka termiczna
Angielskie słowa kluczowe: emulsifiers ; liver pate ; thermal treatment
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP