logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ELECTROCHEMICAL DNA BIOSENSOR
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: M. Ligaj, J. Kobus-Cisowska, A. Mikolajczak-Ratajczak, O. Szczepaniak, M. Przeor, D. Kikut-Ligaj, D. Szymanowska, K. Polewski, M. Jarzebski
Tytuł: Effects of electrochemical antioxidant properties of oregano (Origanum vulgare L.) and impact of fortification on the health-enhancing properties and sensory attributes of bread
W: 2nd Food Chemistry Conference: Shaping the future of food quality, safety, nutrition and health : 17-19 September 2019, Seville, Spain.
Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie pdf.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [Elsevier], 2019
Szczegóły: [P2.3.19]
Angielskie słowa kluczowe: health-related quality of food ; Origanum vulgare ; electrochemical DNA biosensor ; acetylocholinesterases inhibition
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP