logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ELDER PEOPLE
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2016
Autorzy: Beata Fabisiak, Anna Jankowska
Tytuł: Limitations in the physical activity of the Baltic Sea Region seniors in the context of furniture design
Tytuł równoległy: Ograniczenia w sprawności fizycznej osób starszych mieszkających w Regionie Morza Bałtyckiego w kontekście projektowania mebli
Źródło: Ann. Warsaw Univ. Life Sci. - SGGW, For. Wood Technol. - 2016, no. 94, s. 183-190, il., bibliogr.
p-ISSN: 1898-5912
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 9 stycznia 2017].
Angielskie słowa kluczowe: elder people ; limitations ; needs ; furniture design
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2015
Autorzy: Anna Jędrusek-Golińska, Krystyna Szymandera-Buszka, Katarzyna Waszkowiak, Marek Goliński, Ewa Jędrzejowska
Tytuł: Postawy osób starszych z terenu Wielkopolski wobec żywności funkcjonalnej w zależności od ich aktywności życiowej - badania pilotażowe
Źródło: J. Agribus. Rural Dev. - 2015, 4 (38), s. 685-694, il., bibliogr.
p-ISSN: 1899-5241 e-ISSN: 1899-5772
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 20 kwietnia 2016].
Polskie słowa kluczowe: produkty funkcjonalne ; osoby starsze ; aktywność życiowa ; nastawienie
Angielskie słowa kluczowe: functional products ; elder people ; life activity ; attitude to
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 13.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/3
Rok: 2007
Autorzy: Ewa Flaczyk, Danuta Górecka, Joanna Kobus, Krystyna Szymandera-Buszka
Tytuł: Porównanie częstotliwości spożycia przetworów zbożowych wsród osób młodych i starszych
Źródło: Żyw. Człow. Metab. - 2007, R. 34, nr 1/2, s. 766-771, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0209-164X
Polskie słowa kluczowe: ludzie młodzi ; ludzie starsi ; pieczywo ; przetwory zbożowe ; częstotliwość spożycia
Angielskie słowa kluczowe: young people ; elder people ; bread ; cereal products ; frequency of consumption
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 2.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP