logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: EFFECTSPROTEIN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Jerzy Stangierski, Wojciech Andrzejewski, Jolanta Tomaszewska-Gras, Bożena Grześ, Piotr Konieczny, Maria Urbańska
Tytuł: Effect of washing on the quality of surimi-like preparation obtained from soft tissue of freshwater mussel Sinanodonta woodiana (Lea, 1834)
Źródło: J. Aquat. Food Prod. Technol. - 2018, vol. 27, iss. 9, s. 961-974, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1049-8850 e-ISSN: 1547-0636
Angielskie słowa kluczowe: freshwater ; mussel surimi processing ; effectsprotein ; compositionSDS-PAGEDSC
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.707
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP