logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: EDIBLE BY-PRODUCTS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Marek Stanisz, Agnieszka Ludwiczak, Marian Pietrzak, Piotr Ślósarz
Tytuł: The quality of meat and edible by-products from kids with different inheritance of Boer goat
Źródło: Small Ruminant Res. - 2015, vol. 125, s. 81-87, bibliogr.
p-ISSN: 0921-4488
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 września 2015].
Polskie słowa kluczowe: koza burska ; mięso kozie ; jakość mięsa
Angielskie słowa kluczowe: Boer crossbreeding ; edible by-products ; meat quality ; Polish White Improved
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.083
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP