logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DYNAMIC-MECHANICAL THERMAL ANALYSIS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2005
Autorzy: Ryszard Rezler, Włodzimierz Dolata, Elżbieta Piotrkowska, Michał Piątek, Hanna Maria Baranowska
Tytuł: Rola fazy hydrokoloidalno-tłuszczowej w kształtowaniu właściwości reologicznych farszów wędlin drobno rozdrobnionych o obniżonej zawartości tłuszczu
Źródło: Inż. Rol. - 2005, R. 9, 11 (71), s. 401-412, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1429-7264
Polskie słowa kluczowe: błonnik łubinu ; farsz mięsny ; dynamiczno-mechaniczna analiza termiczna ; DMTA
Angielskie słowa kluczowe: meat stuffing ; lupine cellulose ; dynamic-mechanical thermal analysis
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP