logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DYNAMIC MECHANICAL ANALYSIS
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2015
Autorzy: Marcin Mardas, Leszek Kubisz, Piotr Biskupski, Sławomir Mielcarek
Tytuł: Time-dependent changes in dynamic mechanical properties of irradiated bone
Źródło: Bio-Med. Mater. Eng. - 2015, vol. 25, no. 4, s. 397-403, il., bibliogr.
p-ISSN: 0959-2989 e-ISSN: 1878-3619
Angielskie słowa kluczowe: bone ; radiation ; dynamic mechanical analysis
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.988
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/3
Rok: 2014
Autorzy: Jerzy Stangierski, Ryszard Rezler, Grzegorz Lesnierowski
Tytuł: Analysis of the effect of heating on rheological attributes of washed mechanically recovered chicken meat modified with transglutaminase
Źródło: J. Food Eng. - 2014, vol. 141, s. 13-19, il., bibliogr.
p-ISSN: 0260-8774
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 czerwca 2014].
Angielskie słowa kluczowe: poultry meat ; mechanically recovered poultry meat ; myofibril preparation ; transglutaminase ; rheology ; dynamic mechanical analysis
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.771
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/3
Rok: 2008
Autorzy: Jerzy Stangierski, Hanna Maria Baranowska, Ryszard Rezler, Jacek Kijowski
Tytuł: Enzymatic modification of protein preparation obtained from water-washed mechanically recovered poultry meat
Źródło: Food Hydrocolloids. - 2008, vol. 22, iss. 8, s. 1629-1636, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0268-005X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 21 kwietnia 2017].
Angielskie słowa kluczowe: mechanically recovered poultry meat ; poultry surimi ; transglutaminase ; dynamic mechanical analysis ; nuclear magnetic resonance
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.511
Punktacja MNiSW: 24.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP