logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DRYING TEMPERATURE
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2014
Autorzy: S. A. Kaczmarek, A.J. Cowieson, D. Józefiak, A. Rutkowski
Tytuł: Effect of maize endosperm hardness, drying temperature and microbial enzyme supplementation on the performance of broiler chickens
Źródło: Anim. Prod. Sci. - 2014, vol. 54, no. 7, s. 956-965, bibliogr.
p-ISSN: 1836-0939
Angielskie słowa kluczowe: broilers ; drying temperature ; feed quality ; maize ; phosphorus
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.286
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/3
Rok: 2012
Autorzy: Monika Przeor, Ewa Flaczyk, Magdalena Jeszka, Joanna Kobus-Cisowska
Tytuł: HPLC method evaluation of flavonols content in white mulberry leaves dried in different temperatures
Tytuł równoległy: Ocena metodą HPLC zmian zawartości flawonoli w liściach morwy białej suszonych w różnych temperaturach
W: Rozwój aparatury i prac naukowo badawczych w przetwórstwie rolno-spożywczym, gospodarce rolnej i leśnej w zakresie automatyzacji procesów oraz analityce : VIII Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Łomża, 23-25.05.2012 r. / Red. Izabela Górecka.
Adres wydawniczy: Warszawa : Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej COBRABiD, 2012
Szczegóły: s. 104-105
Polskie słowa kluczowe: morwa biała ; liście ; flawonole ; temperatura suszenia ; wysokosprawna chromatografia cieczowa
Angielskie słowa kluczowe: mulberry ; leaves ; flavonols ; drying temperature ; high-performance liquid chromatography
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2012
Autorzy: Monika Przeor, Ewa Flaczyk, Magdalena Jeszka, Joanna Kobus-Cisowska
Tytuł: Using HPLC and spectrophotometric methods in the evaluation of bioactive compounds in morus alba leaves
Tytuł równoległy: Wykorzystanie metody HPLC i metod spektrofotometrycznych w ocenia zawartości substancji bioaktywnych liści morwy białej
W: Rozwój aparatury i prac naukowo badawczych w przetwórstwie rolno-spożywczym, gospodarce rolnej i leśnej w zakresie automatyzacji procesów oraz analityce : VIII Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Łomża, 23-25.05.2012 r. / Red. Izabela Górecka.
Adres wydawniczy: Warszawa : Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej COBRABiD, 2012
Szczegóły: s. 62-63
Polskie słowa kluczowe: morwa biała ; liście ; fenolokwasy ; temperatura suszenia ; wysokosprawna chromatografia cieczowa
Angielskie słowa kluczowe: mulberry ; leaves ; phenolic acids ; drying temperature ; high-performance liquid chromatography
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP