logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DRYING OF FOOD
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 1999
Autorzy: Paweł Jabus, Jolanta Gawałek
Tytuł: Właściwości dynamiczne nagrzewania powietrza do suszenia żywności
Źródło: Rocz. AR Pozn., Technol. Żywn. - 1999, 23 (314), s. 309, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0137-1762
Angielskie słowa kluczowe: heating of air ; drying of food ; temperature ; thermal power
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 1998
Autorzy: Paweł Janus
Tytuł: Model matematyczny i symulacja komputerowa zapotrzebowania na moc cieplną do suszenia skrobi ziemniaczanej
Źródło: Rocz. AR Pozn., Technol. Żywn. - 1998, 22 (306), s. 27-33, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0137-1762
Angielskie słowa kluczowe: mathematical model ; computer simulation ; thermal power ; drying of food
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 1998
Autorzy: Paweł Janus
Tytuł: Właściwości statyczne nagrzewania powietrza do suszenia żywności
Źródło: Rocz. AR Pozn., Technol. Żywn. - 1998, 22 (306), s. 35-40, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0137-1762
Angielskie słowa kluczowe: heating of air ; drying of food ; temperature ; thermal power
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP