logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DRIED MEAT PRODUCTS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2010
Autorzy: Piotr Konieczny, Jerzy Stangierski, Marzanna Hes, Jacek Kijowski
Tytuł: Selected quality attributes of dried turkey meat snacks with added rasins
Źródło: Fleischwirtsch. Int. - 2010, vol. 25, 4, s. 59-63, il., bibliogr.
p-ISSN: 0179-2415
Angielskie słowa kluczowe: convenience food ; dried meat products ; antioxidant activity ; raisins
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP