logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DIGESTION SUSCEPTIBILITY
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2016
Autorzy: Jarosław Czubiński, Aleksander Siger, Eleonora Lampart-Szczapa
Tytuł: Digestion susceptibility of seed globulins isolated from different lupin species
Źródło: Eur. Food Res. Technol. - 2016, vol. 242, iss. 3, s. 391-403, il., bibliogr.
p-ISSN: 1438-2377 e-ISSN: 1438-2385
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 15 lutego 2016].
Angielskie słowa kluczowe: lupin ; digestion susceptibility ; γ-conglutin ; flavonoids-protein complexes ; apigenin C-glycosides
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.664
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2014
Autorzy: Jaroslaw Czubinski, Krzysztof Dwiecki, Aleksander Siger, Grazyna Neunert, Eleonora Lampart-Szczapa
Tytuł: Characterisation of different digestion susceptibility of lupin seed globulins
Źródło: Food Chem. - 2014, vol. 143, 15 January, s. 418-426, il., bibliogr.
p-ISSN: 0308-8146
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 24 października 2014].
Angielskie słowa kluczowe: lupin ; flavonoids ; digestion susceptibility ; gamma-conglutin ; flavonoid-protein complexes
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.391
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP