logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DIETARY PROTEIN LEVEL
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Anna Arczewska-Włosek, Sylwester Świątkiewicz, Katarzyna Ognik, Damian Józefiak
Tytuł: Effect of dietary crude protein level and supplemental herbal extract blend on selected blood variables in broiler chickens vaccinated agains
Źródło: Animals. - 2018, vol. 8, iss. 11, art. no. 208, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 2076-2615
Uwagi: Publikacja dostępna online [Dostęp: 2 stycznia 2019].
Angielskie słowa kluczowe: anticoccidial vaccines ; herbal extract ; dietary protein level ; blood variables
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.832
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP