logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DIETARY FAT TYPE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: D. Józefiak, S. Świątkiewicz, B. Kierończyk, M. Rawski, J. Długosz, R. M. Engeberg, O. Hojberg
Tytuł: Clostridium perfringens challenge and dietary fat type modifies performance, microbiota composition and histomorphology of the broiler chicken gastrointestinal tract [*]
Źródło: Eur. Poult. Sci. - 2016, vol. 80, bibliogr.
p-ISSN: 1612-9199
Uwagi: Opublikowano: 21.04.2016.
Angielskie słowa kluczowe: broiler chicken ; Clostridium perfringens ; dietary fat type ; microbiota ; histomorphology
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP