logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DIET QUALITY
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2018
Autorzy: Magdalena Czlapka-Matyasik, Marta Lonnie, Lidia Wadolowska, Agnieszka Frelich
Tytuł: "Cutting down on sugar" by non-dieting young women: an impact on diet quality on weekdays and the weekend
Źródło: Nutrients. - 2018, vol. 10, 10, art. no. 1463, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 2072-6643
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 3 stycznia 2019].
Angielskie słowa kluczowe: sugar restriction ; diet quality ; sucrose ; sugar ; weekend ; weekdays ; women
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 4.171
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/3
Rok: 2016
Autorzy: Grzegorz Galiński, Jolanta Czarnocińska, Katarzyna Zaborowicz
Tytuł: Ocena jakości diety studentów w zależności od ich płci i wiedzy żywieniowej
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2016, t. 49, nr 3, s. 474-478, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 15 lutego 2018].
Polskie słowa kluczowe: jakość diety ; studenci ; płeć ; wiedza żywieniowa
Angielskie słowa kluczowe: diet quality ; students ; nutritional knowledge ; gender
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/3
Rok: 2016
Autorzy: G. Galiński, J. Czarnocińska, K. Zaborowicz
Tytuł: Ocena jakości diety studentów w zależności od ich płci i wiedzy żywieniowej
W: XXV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Jakość zdrowotna żywności i żywienia" : Warszawa - Józefów, 12-13 września 2016 r., Streszczenia wykładów, komunikatów i plakatów / Red. nauk. Andrzej Tokarz.
Adres wydawniczy: [B.m.] : Komitet Organizacyjny XXV Ogólnopolskiego Sympozjum Bromatologicznego, 2016
Szczegóły: s. 147-148
Polskie słowa kluczowe: studenci ; płeć ; jakość diety ; wiedza żywieniowa
Angielskie słowa kluczowe: students ; gender ; diet quality ; nutritional knowledge
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP