logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DECREASE OF PH
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 1996
Autorzy: Jan Domański, Andrzej Łyczyński, Daniel Stanisławski
Tytuł: Płeć, sezon i lata uboju żywca wieprzowego w kształtowaniu wartości odczynów mięsa (pH1, pH24, pH1-24
Źródło: Rocz. AR Pozn., Zootech. - 1996, 48 (289), cz. 2, s. 69-88, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0137-1770
Angielskie słowa kluczowe: pigs ; season ; years ; meat quality ; salughter quality ; late castration ; initial pH ; final pH ; decrease of pH
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP