logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: DECONTAMINATION
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2014
Autorzy: Elżbieta Wojtowicz, Renata Zawirska-Wojtasiak
Tytuł: Estimation of odour active compounds of coriander after decontamination by GC/MS, SPME/GC and GC/O
Źródło: Nat. Volatiles Essent. Oils. - 2014, vol. 1, Spec. Iss., s. 105
p-ISSN: 2148-9637
Uwagi: 45th International Symposium on Essential Oils: 07-10 September 2014, Istanbul, ISEO Abstracts.
Polskie słowa kluczowe: kolendra ; dekontaminacja ; odoranty
Angielskie słowa kluczowe: coriander ; decontamination ; odorants
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2013
Autorzy: Jacek Kijowski, Anna Popiół, Renata Cegielska-Radziejewska, Anna Kaczmarek, Jolanta Budzyk
Tytuł: Efekt działania wybranych związków antybakteryjnych na zanieczyszczenie mikrobiologiczne tuszek kurcząt
Źródło: Med. Weter. - 2013, vol. 69, nr 6, s. 369-373, il., bibliogr.
p-ISSN: 0025-8628
Angielskie słowa kluczowe: chicken carcasses ; decontamination ; acidified sodium chlorite ; chlorine dioxide trisodium
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.196
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2012
Autorzy: Elżbieta Wojtowicz, Renata Zawirska-Wojtasiak, Janusz Adamiec
Tytuł: Sposób na zapewnienie wysokiej jakości aromatu naturalnych przypraw liściastych
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2012, t. 6, z. 2, art. 36, il, bibliogr., streszcz., abstr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_6_36.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: przyprawy ; dekontaminacja ; aromat ; mikrokapsułkowanie ; SPME/GC ; olfaktometria ; ocena sensoryczna
Angielskie słowa kluczowe: spices ; decontamination ; aroma ; microencapsulation ; SPME/GC ; olfactometry ; sensory analysis
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP