logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CULTIVATION SUBSTRATE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Marek Siwulski, Piotr Rzymski, Anna Budka, Pavel Kalač, Sylwia Budzyńska, Luiza Dawidowicz, Edmund Hajduk, Lidia Kozak, Jolanta Budzyk, Krzysztof Sobieralski, Przemysław Niedzielski
Tytuł: The effect of different substrates on the growth of six cultivated mushroom species and composition of macro and trace elements in their fruiting bodies
Źródło: Eur. Food Res. Technol. - 2019, vol. 245, iss. 2, s. 419-431, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1438-2377 e-ISSN: 1438-2385
Uwagi: Publikacja posiada status Online First Articles [Dostęp: 25 października 2018].
Polskie słowa kluczowe: bezpieczeństwo żywności ; grzyby uprawne ; podłoża uprawowe ; akumulacja ; składniki chemiczne
Angielskie słowa kluczowe: food safety ; cultivated mushrooms ; cultivation substrate ; accumulation ; chemical elements
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.056
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP