logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CULTIVATED MUSHROOM SPECIES
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Mirosław Mleczek, Piotr Rzymski, Anna Budka, Marek Siwulski, Agnieszka Jasińska, Pavel Kalač, Barbara Poniedziałek, Monika Gąsecka, Przemysław Niedzielski
Tytuł: Elemental characteristics of mushroom species cultivated in China and Poland
Źródło: J. Food Compos. Anal. - 2018, vol. 66, s. 168-178, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0889-1575
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 21 lutego 2018].
Angielskie słowa kluczowe: food composition ; food analysis ; cultivated mushroom species ; trace elements ; food safety ; heavy metals ; mushrooms ; toxicity ; macroelements
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.956
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP