logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CULTIVATED EDIBLE MUSHROOM
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: M. Mleczek, P. Niedzielski, M. Siwulski, P. Rzymski, M. Gąsecka, P. Goliński, L. Kozak, T. Kozubik
Tytuł: Importance of low substrate arsenic content in mushroom cultivation and safety of final food product
Źródło: Eur. Food Res. Technol. - 2016, vol. 242, iss. 3, s. 355-362, il., bibliogr.
p-ISSN: 1438-2377 e-ISSN: 1438-2385
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 marca 2016].
Angielskie słowa kluczowe: accumulation ; arsenic ; cultivated edible mushroom ; speciation analysis
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.664
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP