logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CULTIVAR DIFFERENCES
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Piotr Rzymski, Mirosław Mleczek, Marek Siwulski, Agnieszka Jasińska, Anna Budka, Przemysław Niedzielski, Pavel Kalač, Monika Gąsecka, Sylwia Budzyńska
Tytuł: Multielemental analysis of fruit bodies of three cultivated commercial Agaricus species
Źródło: J. Food Compos. Anal. - 2017, vol. 59, s. 170-178, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0889-1575
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 26 kwietnia 2017].
Polskie słowa kluczowe: pieczarka ; składniki mineralne ; analiza żywności ; grzyby ; bezpieczeństwo żywności
Angielskie słowa kluczowe: Agaricus ; elements ; minerals ; cultivar differences ; food composition ; food analysis ; mushrooms ; food safety
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.956
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP