logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CRUMB STRUCTURE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Adamina Duda, Paweł Jeżowski, Dominika Radzikowska, Przemysław Łukasz Kowalczewski
Tytuł: Partial wheat flour replacement with gluten-free flours in bread - quality, texture and antioxidant activity
Źródło: J. Microbiol. Biotechnol. Food Sci. - [2019], [vol. 9], [no. 3], il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1338-5178
Uwagi: Publikacja dostępna również online. - Dział: Articles in next issue [Dostęp: 3 czerwca 2019].
Angielskie słowa kluczowe: texture ; crumb structure ; bread quality ; gluten-free flours addition ; antioxidant properties
Charakt. formalna: PRE
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP