logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CRUDE PROTEIN
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2018
Autorzy: Waldemar Zielewicz, Barbara Wróbel
Tytuł: Effect of differential nitrogen fertilization on the nutritive value of fodder mallow (Malva verticillata L.) and maize (Zea mays L.) Eurostar variety
Tytuł równoległy: Wpływ zróżnicowanego nawożenia azotem na wartość pokarmową malwy pastewnej (Malva verticillata L.) i kukurydzy zwyczajnej (Zea mays L.) odmiany Eurostar
Źródło: J. Res. Appl. Agric. Eng. - 2018, vol. 63, 3, s. 151-156, bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1642-686X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 grudnia 2018].
Polskie słowa kluczowe: malwa pastewna ; kukurydza ; barwniki chlorofilowe ; białko ogólne ; frakcjw włókna ; składniki mineralne ; ślaz okółkowy
Angielskie słowa kluczowe: fodder mallow ; maize ; chlorophyll dyes ; crude protein ; fiber fractions ; mineral composition ; Chinese mallow
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2017
Autorzy: A. Arczewska-Włosek, S. Świątkiewicz, J. Kowal, D. Józefiak, J. Długosz
Tytuł: The effect of increased crude protein level and/or dietary supplementation with herbal extract blend on the performance of chickens vaccinated against coccidiosis
Źródło: Anim. Feed Sci. Tech. - 2017, vol. 229, s. 65-72, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0377-8401
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 30 czerwca 2017].
Polskie słowa kluczowe: kurczęta brojlery ; kokcydioza ; białko ogólne ; ekstrakty roślinne ; szczepionki
Angielskie słowa kluczowe: broiler chickens ; coccidiosis ; crude protein ; anticoccidial vaccines ; herbal extract
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.143
Punktacja MNiSW: 45.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/3
Rok: 2009
Autorzy: Romualda Danków, Dorota Cais-Sokolińska, Jan Pikul
Tytuł: Kształtowanie się zawartości związków azotowych w mleku klaczy i kumysie oraz ich liofilizatach
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2009, t. 3, z. 4, art. 115, il., bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_3_115.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: mleko klaczy ; kumys ; liofilizacja ; liofilizaty ; związki azotowe ; azot niebiałkowy ; białko ogólne
Angielskie słowa kluczowe: mare milk ; koumiss ; lyophilization ; lyophilizates ; NPN ; crude protein
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP