logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CRITICAL CONTROL POINT
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2013
Autorzy: Renata Cegielska-Radziejewska, Tomasz Szablewski
Tytuł: The key elements of the HACCP system verification
Tytuł równoległy: Kluczowe elementy weryfikacji systemu HACCP
W: Rozwój aparatury i prac naukowo-badawczych w przetwórstwie rolno-spożywczym, gospodarce rolnej i leśnej w zakresie automatyzacji procesów oraz w analityce : IX Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Zakopane 15 - 17.10.2013 / Red. Izabela Górecka.
Adres wydawniczy: Warszawa : Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej COBRABiD, 2013
Szczegóły: s. 78-79
Polskie słowa kluczowe: weryfikacja ; system HACCP ; krytyczny punkt kontroli ; audyt
Angielskie słowa kluczowe: verification ; system HACCP ; critical control point ; audit
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2011
Autorzy: A. Gramza-Michalowska, B. Nowak, J. Korczak
Tytuł: The application of HACCP system in meat products for catering industry - a practical guide for pork loin chop
Źródło: Ital. J. Food Sci. - 2011, vol. 23, no. 1, s. 45-54, il., bibliogr.
p-ISSN: 1120-1770
Angielskie słowa kluczowe: catering ; critical control point ; HACCP ; food safety ; meat products ; pork loin chops
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.534
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2008
Autorzy: Anna Gramza-Michałowska, Józef Korczak
Tytuł: Vegetable products as HACCP system subject in modern gastronomy
Tytuł równoległy: Produkty warzywne w świetle HACCP w nowoczesnej gastronomii
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2008, 7 (3), s. 47-53, il., bibliogr.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 26 sierpnia 2016].
Polskie słowa kluczowe: HACCP ; żywność ; krytyczne punkty kontrolne ; produkty warzywne ; gastronomia
Angielskie słowa kluczowe: HACCP ; food ; critical control point ; vegetable products ; gastronomy
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP