logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CRANBERRY
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2016
Autorzy: Katarzyna Kowalska, Anna Olejnik
Tytuł: Beneficial effects of cranberry in the prevention of obesity and related complications: Metabolic syndrome and diabetes - A review
Źródło: J. Funct. Foods. - 2016, vol. 20, s. 171-181, bibliogr.
p-ISSN: 1756-4646
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 8 marca 2016].
Angielskie słowa kluczowe: cranberry ; obesity ; metabolic syndrome ; diabetes ; bioavailability
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.144
Punktacja MNiSW: 45.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2011
Autorzy: Anna Gramza-Michałowska, Dominik Kmiecik, Joanna Kobus-Cisowska, Józef Korczak, Beata Kujawiak-Naglak
Tytuł: Cranberry enriched beverages as dietary antioxidants source
W: 12th ASEAN Food Conference 2011 "Food Innovation: Key to Creative Economy" : 16 -18 June, 2011, BITEC Bangna, Bangkok, Thailand, Book of abstracts.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w.], 2011
Szczegóły: s. 130
Angielskie słowa kluczowe: antioxidants ; antiradical ; cranberry ; Vaccinium oxycoccus ; tincture
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP