logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CORN SNACKS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Agnieszka Makowska, Magdalena Zielińska-Dawidziak, Przemysław Niedzielski, Michał Michalak
Tytuł: Effect of extrusion conditions on iron stability and physical and textural properties of corn snacks enriched with soybean ferritin
Źródło: Int. J. Food Sci. Technol. - 2018, vol. 53, iss. 2, s. 296-303, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0950-5423
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 1 lutego 2018].
Angielskie słowa kluczowe: corn snacks ; extrusion ; iron-fortified food ; plant ferritin
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.281
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP