logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: COOKLOSS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2002
Autorzy: Jerzy Stangierski, Jacek Kijowski
Tytuł: Influence of cooking regime on the physico-chemical properties of myofibril gels made from mechanically recovered broiler meat
Źródło: Fleischwirtschaft. - 2002, vol. 82, 3, s. 122-124, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0015-363X
Angielskie słowa kluczowe: poultry surimi ; thermal gelation ; cookloss ; gel strenght ; free thiol group
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.257
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP