logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: COOKING
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Oskar Szczepaniak, Marcin Dziedziński, Daria Szymanowska, Piotr Szulc, Dorota Bielec, Joanna Kobus-Cisowska
Tytuł: Uprawa szparaga (Asparagus officialis L.) jako surowca o właściwościach funkcjonalnych. Cz. 1, Charakterystyka towaroznawcza
Źródło: Tech. Rol. Ogrod. Leś. - 2019, nr 2, s. 2-6, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1732-1719
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 8 lipca 2019].
Polskie słowa kluczowe: szparag ; Asparagus officinalis ; uprawa roślin ; odmiany roślin ; zastosowanie
Angielskie słowa kluczowe: Asparagus officinalis ; cultivation ; varieties ; harvest ; application ; cooking
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2006
Autorzy: Krystyna Szymandera-Buszka, Danuta Górecka, Marzanna Hęś, Katarzyna Waszkowiak, Ewa Flaczyk
Tytuł: Wpływ sposobu gotowania kaszy jęczmiennej na zawartość tiaminy
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2006, t. 39, supl., s. 615-617, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Bezpieczna Żywność - Racjonalne Żywienie", Ustroń, 8-9 czerwca 2006
Polskie słowa kluczowe: kasza jęczmienna ; gotowanie ; tiamina
Angielskie słowa kluczowe: barley groats ; cooking ; thiamine
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP