logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: COOKIES
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Małgorzata Gumienna, Magdalena Rudzińska, Małgorzata Majcher, Artur Szwengiel, Zbigniew Czarnecki
Tytuł: Influence of broad beans biotechnological treatment on volatile compounds, sterols and bioactive components in cookies
W: Food Science and Technology Excellence for a Sustainable Bioeconomy : 3rd International Iseki Food Conference, 21-23 May, 2014, Athens, Greece, Book of Abstracts / Ed. Rui Costa, Paola Pittia, Cristina L.M. Silva, Eleni Gogou.
Adres wydawniczy: Athens : Cosmosware, 2014
Szczegóły: s. 140
ISBN: 978-960-89789-8-0
Polskie słowa kluczowe: bób ; ciastka ; fermentacja ; Lactobacillus plantarum
Angielskie słowa kluczowe: broad bean ; cookies ; fermentation ; Lactobacillus plantarum
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2009
Autorzy: Julita Reguła
Tytuł: Wartość odżywcza i ocena organoleptyczna ciastek wzbogacanych w susz grzybowy shitake Lentinula edodes
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2009, R. 16, nr 4 (65), s. 79-85, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1425-6959
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 30 listopada 2017].
Polskie słowa kluczowe: wartość odżywcza ; ciastka ; shiitake ; ocena organoleptyczna
Angielskie słowa kluczowe: nutritive value ; cookies ; shiitake mushroom ; organoleptic assessment
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP