logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: COOKED HAM
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2015
Autorzy: Piotr Janiszewski, Eugenia Grześkowiak, Karolina Szulc, Karol Borzuta, Dariusz Lisiak
Tytuł: Wpływ krzyżowania towarowego świń rasy złotnickiej pstrej ze świniami rasy Duroc i wbp na jakość wybranych przetworów mięsnych
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 109-120, bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 22 listopada 2016].
Polskie słowa kluczowe: świnia złotnicka pstra ; świnia duroc ; świnia wielka biała polska ; polędwica wędzona ; szynka gotowana ; jakość
Angielskie słowa kluczowe: Złotnicka Spotted pig ; duroc pig ; Wielka Biała Polska pig ; smoked loin ; cooked ham ; quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 13.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2012
Autorzy: Jan Pyrcz, Ryszard Kowalski, Bożena Danyluk, Agnieszka Bilska
Tytuł: Technologiczna przydatność preparatów transglutaminazy w produkcji szynki parzonej
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2012, t. 6, z. 4, art. 81, il., bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_6_81.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu
Polskie słowa kluczowe: transglutaminaza ; szynka parzona ; wyciek termiczny ; siła cięcia ; jakość sensoryczna
Angielskie słowa kluczowe: transglutaminase ; cooked ham ; cooking loss ; meat products tenderness ; sensory quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP