logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CONVENIENCE FOOD
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2015
Autorzy: Bożena Danyluk, Agnieszka Bilska, Piotr Kirklo
Tytuł: Ocena mikrobiologiczna wybranych produktów drobiowych z grupy żywności wygodnej
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2015, t. 9, z. 3, art. 31, il., bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_9_31.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: żywność wygodna ; mięso drobiowe ; jakość mikrobiologiczna
Angielskie słowa kluczowe: convenience food ; poultry meat ; microbiological quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/4
Rok: 2010
Autorzy: Piotr Konieczny, Jerzy Stangierski, Marzanna Hes, Jacek Kijowski
Tytuł: Selected quality attributes of dried turkey meat snacks with added rasins
Źródło: Fleischwirtsch. Int. - 2010, vol. 25, 4, s. 59-63, il., bibliogr.
p-ISSN: 0179-2415
Angielskie słowa kluczowe: convenience food ; dried meat products ; antioxidant activity ; raisins
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2010
Autorzy: Grażyna Adamczyk
Tytuł: Popularność "żywności wygodnej"
Źródło: J. Agribus. Rural Dev. - 2010, 4 (18), s. 5-13, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1899-5241 e-ISSN: 1899-5772
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 19 kwietnia 2018].
Polskie słowa kluczowe: żywność wygodna ; popularność
Angielskie słowa kluczowe: convenience food ; popularity
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
4/4
Rok: 2004
Autorzy: Michał Sznajder, Elżbieta Goryńska
Tytuł: Spożycie gotowej żywności wśród Polaków
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2004, t. 6, z. 2, s. 295-299, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: konsumpcja żywności ; żywność gotowa ; żywność wygodna
Angielskie słowa kluczowe: consument ; consumption ; convenience food ; food ready to eat
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 1.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP