logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CONTENT OF VITAMIN
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: Krzysztof Pilarski, Agnieszka A. Pilarska
Tytuł: Porównanie zawartości witamin w warzywach pochodzących z upraw przemysłowych i ekologicznych
W: X Poznańska Konferencja Naukowa "Chemia-nauka i przemysł" : Poznań, 30.11.2018 r., Materiały konferencyjne / Oprac. red. Sławomir Borysiak, Aleksandra Grząbka-Zasadzińska, Robert Pietrzak.
Adres wydawniczy: Poznań : Politechnika Poznańska, 2018
Szczegóły: s. 55-56, bibliogr.
ISBN: 978-83-62108-44-2
Polskie słowa kluczowe: warzywa ; warzywa ekologiczne ; witamina C ; witamina E ; zawartość witamin ; dieta
Angielskie słowa kluczowe: vegetables ; organic vegetables ; vitamin C ; vitamin E ; content of vitamin ; diet
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP