logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CONSUMPTION OF FOOD
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2010
Autorzy: T. Szablewski, K. Stuper, R. Cegielska-Radziejewska, J. Kijowski, J. Perkowski
Tytuł: Microscopic fungi and their metabolites in eggs for human consumption
Tytuł równoległy: Grzyby mikroskopowe i ich metabolity w jajach konsumpcyjnych
W: Science for poultry practice - poultry practice for science : XXII International Poultry Symposium PB WPSA, 6-8 September 2010.
Adres wydawniczy: Olsztyn : [b.w.], 2010
Szczegóły: s. 212-213
Polskie słowa kluczowe: grzyby mikroskopowe ; mikotoksyny ; jaja konsumpcyjne
Angielskie słowa kluczowe: microscopic fungi ; micotoxins ; consumption of food ; eggs
Charakt. formalna: PKN
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2005
Autorzy: Magdalena Kozera, Zbigniew Gołaś
Tytuł: Rozwój rynku żywności organicznej jako wyznacznik kierunku zmian dla rolnictwa
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2005, t. 7, z. 8, s. 135-140, il., bibliogr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: rynek żywnościowy ; żywność organiczna ; spożycie żywności ; rolnictwo organiczne
Angielskie słowa kluczowe: food market ; organic food ; consumption of food ; organic products ; organic agriculture
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 1.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP