logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CONSUMERS REQUIREMENTS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2015
Autorzy: Edward Pospiech, Magdalena Montowska
Tytuł: Neue Trends bei der Produktion und Verarbeitung von Fleisch : Erwartungen der Verbraucher und Reaktionen der Fleisch verarbeitenden Industrie - Ein Übersichtsartikel
Źródło: Fleischwirtschaft. - 2015, 11, s. 113-119, il., bibliogr.
p-ISSN: 0015-363X
Angielskie słowa kluczowe: trends ; meat production ; technologies ; automation ; consumers' requirements ; meat image
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: GER
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.077
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2002
Autorzy: Szymon Tarant
Tytuł: Analiza preferencji gospodarstw domowych dotyczących zakupu i spożycia ziemniaków na przykładzie Poznania
Źródło: Rocz. AR Pozn., Ekon. - 2002, 1 (343), s. 181-192, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1508-9193
Angielskie słowa kluczowe: potatoes ; household ; consumers' requirements
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 3.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP