logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CONSUMER QUALITY
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Urszula Złotek, Michał Świeca, Julita Reguła, Anna Jakubczyk, Małgorzata Sikora, Urszula Gawlik-Dziki, Ireneusz Kapusta
Tytuł: Effects of probiotic L. plantarum 299v on consumer quality, accumulation of phenolics, antioxidant capacity and biochemical changes in legume sprouts
Źródło: Int. J. Food Sci. Technol. - 2019, vol. 54, iss. 7, s. 2437-2446, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0950-5423
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 1 sierpnia 2019].
Angielskie słowa kluczowe: antioxidant activity ; consumer quality ; Lactobacillus plantarum ; legumes ; nutrients ; phenolic compounds ; polyphenol oxidase
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.281
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 1997
Autorzy: Bożena Danyluk, Jan Pyrcz, Waldemar Uchman, Ryszard Kowalski
Tytuł: Próba sterowania aktywnością wody konserwy typu "turystyczna"
Źródło: Rocz. AR Pozn., Technol. Żywn. - 1997, 21 (298), s. 11-17, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0137-1762
Angielskie słowa kluczowe: water activity ; cenned meat ; consumer quality ; microbiology
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP