logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CONSUMER PREFERENCES
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2017
Autorzy: Agnieszka Bilska, Marlena Malant, Bożena Danyluk, Ryszard Kowalski
Tytuł: Preferencje konsumentów w zakresie żywności tradycyjnej i regionalnej
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2017, t. 11, z. 1, s. 45-54, il., bibliogr., streszcz., abstr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_11_4.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: produkty tradycyjne ; produkty regionalne ; preferencje konsumenckie
Angielskie słowa kluczowe: traditional products ; regional products ; consumer preferences
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/3
Rok: 2016
Autorzy: Joanna Stanisławska, Izabela Kurzawa
Tytuł: Spożycie pieczywa i produktów zbożowych w gospodarstwach domowych według grup społeczno-ekonomicznych w Polsce
Źródło: Stud. Pr. WNEiZ Uniw. Szczec. - 2016, nr 43/3, s. 391-401, il., bibliogr.
p-ISSN: 2450-7733 e-ISSN: 2300-4096
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 6 grudnia 2016].
Polskie słowa kluczowe: pieczywo ; gospodarstwa domowe ; preferencje konsumpcyjne ; funkcja popytu
Angielskie słowa kluczowe: bread ; household ; consumer preferences ; demand function
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/3
Rok: 2015
Autorzy: Wojciech J. Florkowski, Grzegorz P. Łysiak
Tytuł: Opportunities for horticultural production in Podlaskie voivodhsip : pears for fresh fruit market
Źródło: Optimum. Stud. Ekon. - 2015, nr 6 (78), s. 159-167, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1506-7637
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 26 marca 2018].
Angielskie słowa kluczowe: fruit demand ; parthenocarpy ; pear variety ; quality attribute ; consumer preferences
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP