logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CONSUMER AWARENESS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2019
Autorzy: Anna Jędrusek-Golińska, Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Paulina Zielińska, Magdalena Zielińska-Dawidziak, Krystyna Szymandera-Buszka, Marzanna Hęś
Tytuł: Soy preparations are potentially dangerous factors in the course of a food allergy
Źródło: Foods. - 2019, vol. 8, iss. 12, art. 655, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 2304-8158
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 11 grudnia 2019].
Angielskie słowa kluczowe: immunoreactivity ; soy preparations ; consumer awareness ; qualitative research
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.011
Punktacja MNiSW: 70.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2018
Autorzy: Anna Jędrusek-Golińska, Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Marzanna Hęś, Marta Burzyńska
Tytuł: Wiedza chorych o diecie bezglutenowej i zawartości glutenu w produktach
Źródło: Przem. Spoż. - 2018, t. 72, 6, s. 40-43, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: dieta bezglutenowa ; ukryte źródła glutenu ; świadomość konsumencka
Angielskie słowa kluczowe: gluten-free diet ; hidden sources of gluten ; consumer awareness
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP