logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: COMPARISON
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2014
Autorzy: Zbigniew Krejpcio, Ewelina Król, Joanna Suliburska, Rafał W. Wójciak, Halina Staniek, Maja Adamczewska, Katarzyna Marcinek
Tytuł: Porównanie zawartości składników mineralnych (Ca, Mg, Fe, Zn, Cu) w wybranych surowcach i produktach zbożowych
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2014, t. 47, nr 3, s. 536-541, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 13 lutego 2015].
Polskie słowa kluczowe: makarony ; składniki mineralne ; zawartość składników mineralnych ; analiza porównawcza
Angielskie słowa kluczowe: pasta ; minerals ; content ; comparison
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2007
Autorzy: Jacek Anioła, Małgorzata Paczkowska
Tytuł: A comparison of two enzymatic methods for the analysis of dietary fiber in high-fiber preparations
Tytuł równoległy: Porównanie wyników oznaczeń błonnika pokarmowego w preparatach wysokobłonnikowych dwiema metodami enzymatycznymi
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2007, t. 1, z. 2, art. 36, bibliogr., abstr., streszcz.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_1_36.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: preparaty wysokobłonnikowe ; błonnik pokarmowy ; oznaczanie ; metody ; porównanie
Angielskie słowa kluczowe: high-fiber preparations ; dietary fiber ; determination ; methods ; comparison
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/3
Rok: 2006
Autorzy: Władysława Łuczka-Bakuła
Tytuł: Porównanie cen ekologicznych oraz konwencjonalnych warzyw i owoców
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2006, t. 8, z. 3, s. 76-80, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1508-3535
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 1 czerwca 2017].
Polskie słowa kluczowe: owoce ; warzywa ; ceny
Angielskie słowa kluczowe: comparison ; organic fruit ; organic vegetable ; conventional fruit ; conventional vegetables ; prices
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP