logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: COLOR
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/5
Rok: 2017
Autorzy: Tomasz Krystofiak, Barbara Lis, Maciej Tokarczyk
Tytuł: The effect of photodegradation aging on the aesthetic features and adhesion of white lacquer coatings in UV systems on HDV substrate
W: Wood - Science - Economy : 2 nd International Scientific Conference 16-17 October 2017, Poznan, Poland, Proceedings.
Adres wydawniczy: Poznan : Wood Technology Institute, 2017
Szczegóły: s. 50
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 17 listopada 2017].
Angielskie słowa kluczowe: UV lacquer system ; coating ; gloss ; color ; surface free energy ; adherence
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/5
Rok: 2016
Autorzy: K. Przybył, A. Ryniecki, G. Niedbała, W. Mueller, P. Boniecki, M. Zaborowicz, K. Koszela, S. Kujawa, R. J. Kozłowski
Tytuł: Software supporting definition and extraction of the quality parameters of potatoes by using image analysis
W: Eighth International Conference on Digital Image Processing (ICDIP 2016) : 20-23 May, 2016, Chengu, China / Ed. Charles M. Falco, Xudong Jiang.
Adres wydawniczy: Bellingham : SPIE, 2016
Seria: Proceedings of SPIE, ISSN 0277-786X ; vol. 10033
Szczegóły: art. no. 100332L, il., bibliogr.
ISBN: 978-1-5106-0503-9
Angielskie słowa kluczowe: artificial neural networks ; quality ; image analysis ; potato ; texture ; shape factors ; color
Charakt. formalna: ZRZ
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Inne bazy podające opis:
  • Web of Science

    DOI:
    3/5
    Rok: 2016
    Autorzy: Romualda Danków, Jan Pikul, Joanna Teichert, Dorota Cais-Sokolińska
    Tytuł: Wytwarzanie kumysu i jego charakterystyka
    Źródło: Prz. Mlecz. - 2016, 4, s. 15-18, il., bibliogr.
    p-ISSN: 0478-6599
    Polskie słowa kluczowe: kumys ; metody wytwarzania ; barwa ; właściwości
    Angielskie słowa kluczowe: koumiss ; methods of production ; color ; properties
    Charakt. formalna: PA
    Język publikacji: POL
    Praca afiliowana przez UP
    4/5
    Rok: 2014
    Autorzy: Anna Dobrzańska, Dorota Cais-Sokolińska
    Tytuł: Ocena przydatności systemów pomiaru barwy do badań preparatów białek mleka i serwatki
    Źródło: Apar. Bad. Dydakt. - 2014, t. 19, nr 3, s. 267-272, bibliogr.
    p-ISSN: 1426-9600
    Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 24 czerwca 2015].
    Polskie słowa kluczowe: barwa ; jasność barwy ; nasycenie barwy ; trójchromatyczność ; mleko w proszku
    Angielskie słowa kluczowe: color ; brightness ; saturation ; trichromaticity ; milk powder
    Charakt. formalna: PA
    Język publikacji: POL
    Punktacja MNiSW: 5.000
    Praca afiliowana przez UP
    Adres url:
    5/5
    Rok: 2013
    Autorzy: Sylwia Kierczyńska
    Tytuł: Apple consumers' preferences on the example of the Poznań University of Life Sciences students
    Tytuł równoległy: Zróżnicowanie preferencji konsumentów jabłek na przykładzie studentów Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
    Źródło: J. Agribus. Rural Dev. - 2013, 4 (30), s. 83-93, il., bibliogr.
    p-ISSN: 1899-5241 e-ISSN: 1899-5772
    Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 16 lutego 2015].
    Polskie słowa kluczowe: owoce ; jabłka ; odmiany roślin ; smak ; barwa ; wielkość owoców ; twardość
    Angielskie słowa kluczowe: fruits ; apple ; varieties ; taste ; color ; size ; hardness
    Charakt. formalna: PA
    Język publikacji: ENG
    Punktacja MNiSW: 9.000
    Praca afiliowana przez UP
    Adres url:
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP