logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: COLESLAW MIX
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2015
Autorzy: Elżbieta Radziejewska-Kubzdela, Katarzyna Czaczyk
Tytuł: Effect of pretreatment and modified atmosphere packaging on quality of dry coleslaw mix
Źródło: Packag. Technol. Sci. - 2015, vol. 28, iss. 12, s. 1011-1026, il., bibliogr.
p-ISSN: 0894-3214 e-ISSN: 1099-1522
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 15 grudnia 2015].
Angielskie słowa kluczowe: coleslaw mix ; microbial quality ; modified atmosphere ; disinfection ; minimal processing
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.292
Punktacja MNiSW: 25.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/4
Rok: 2011
Autorzy: Elżbieta Radziejewska-Kubzdela, Dorota Walkowiak-Tomczak, Róża Biegańska-Marecik
Tytuł: Wpływ składu atmosfery oraz czasu przechowywania na zmiany zawartości azotanów (V) i (III) w surówce warzywnej typu Coleslaw
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2011, t. 44, nr 3, s. 719-724, il., bibliogr., streszcz.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 listopada 2017].
Polskie słowa kluczowe: azotany(V) ; azotany(III) ; surówka typu coleslaw ; atmosfera modyfikowana
Angielskie słowa kluczowe: coleslaw mix ; nitrates(V) ; nitrates(III) ; modifed atmosphere
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/4
Rok: 2011
Autorzy: Elżbieta Radziejewska-Kubzdela, Róża Biegańska-Marecik
Tytuł: The effect of storage in modified atmosphere on changes in phenolic content and antioxidant capacity of coleslaw salad
Tytuł równoległy: Wpływ przechowywania w atmosferze modyfikowanej na zmiany zawartości polifenoli i zdolność przeciwutleniającą w surówce "coleslaw"
Źródło: Veg. Crop. Res. Bull. - 2011, vol. 74, s. 129-141, bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1506-9427 e-ISSN: 1898-7761
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 listopada 2017].
Angielskie słowa kluczowe: coleslaw mix ; minimal processing ; modifed atmosphere
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
4/4
Rok: 2011
Autorzy: Elżbieta Radziejewska-Kubzdela, Róża Biegańska-Marecik
Tytuł: Wpływ warunków pakowania na jakość mało przetworzonej surówki typu colesław
Źródło: Zesz. Probl. Post. Nauk Rol. - 2011, z. 558, s. 215-229, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0084-5477
Uwagi: Tytuł okł. zeszytu: Wybrane problemy inzynierii żywności. - Publikacja dostępna również online [Dostęp: 23 listopada 2017].
Polskie słowa kluczowe: surówka typu coleslaw ; minimalne przetwarzanie ; atmosfera modyfikowana
Angielskie słowa kluczowe: coleslaw mix ; minimally processed ; modifed atmosphere
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP