logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: COFFEE BEANS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: Paweł Górnas, Aleksander Siger, Iveta Pugajeva, Jaroslaw Czubinski, Agnieszka Waśkiewicz, Krzysztof Polewski
Tytuł: New insights regarding tocopherols in Arabica and Robusta species coffee beans: RP-UPLC-ESI/MSn and NP-HPLC/FLD study
Źródło: J. Food Compos. Anal. - 2014, vol. 36, iss. 1/2, s. 117-123, il., bibliogr.
p-ISSN: 0889-1575
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 14 listopada 2014].
Angielskie słowa kluczowe: food analysis ; food composition ; tocopherols ; coffee beans ; Arabica ; Robusta ; roasting ; NP-HPLC/FLD ; RP-UPLC-ESI/MSn
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.985
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP