logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CHOKEBERRY POWDER
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Krzysztof Przybył, Jolanta Gawałek, Krzysztof Koszela, Jacek Przybył, Magdalena Rudzińska, Łukasz Gierz, Ewa Domian
Tytuł: Neural image analysis and electron microscopy to detect and describe selected quality factors of fruit and vegetable spray-dried powders - Case Study: Chokeberry Powder
Źródło: Sensors. - 2019, vol. 20, iss. 8, 4413, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1424-8220
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 14 października 2019].
Angielskie słowa kluczowe: artificial neural network ; classification ; image analysis ; chokeberry powder ; colors ; spray-drying
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.031
Punktacja MNiSW: 100.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP