logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CHOCOLATE
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2019
Autorzy: J. Kobus-Cisowska, O. Szczepaniak, D. Szymanowska, M. Dziedziński, M. Ligaj, K. Szymandera-Buszka, P. Szulc, E. G. Goldman
Tytuł: Evaluation of usefulness of selected food compounds as an active substances with modulating abbility of bitter taste in chocolate
W: The 1st International Conference on Agriculture, Food Security and Safety (AgroFood 2019) : 07th-<08>th November 2019, Colombo, Sri Lanka, Book of abstracts / Ed. by Samith Abubaker, Asna Urooj.
Adres wydawniczy: Kelanimulla : iConferences, 2019
Szczegóły: s. 15
ISBN: 978-955-3450-02-9
Angielskie słowa kluczowe: chocolate ; health ; bitter ; taste ; MCF 7 ; modulators
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2017
Autorzy: Julia Olechnowicz, Halina Staniek
Tytuł: Ocena zawartości wybranych pierwiastków w różnych rodzajach czekolad
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2017, R. 24, nr 1 (110), s. 70-77, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 2451-0769 e-ISSN: 2451-0777
Uwagi: Publikacja dostepna również online [Dostęp: 25 lipca 2017].
Polskie słowa kluczowe: czekolada ; rodzaje czekolad ; pierwiastki ; zawartość
Angielskie słowa kluczowe: chocolate ; types of chocolates ; elements ; content
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/3
Rok: 2009
Autorzy: Paweł Nowak, Sylwia Mildner-Szkudlarz, Wiktor Obuchowski
Tytuł: Warunki konszowania a jakość mas czekoladowych
Źródło: Przem. Spoż. - 2009, t. 63, 4, s. 36-39, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: czekolada ; masa czekoladowa ; konszowanie ; produkcja czekolady
Angielskie słowa kluczowe: chocolate ; chocolate mass ; conching ; chocolate production
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP