logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CHILLING
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Artur Rusowicz, Edward Pospiech, Piotr A. Baranowski, Andrzej Grzebielec, Maciej Leszczyński
Tytuł: Poprawa efektywności schładzania schabu wieprzowego
Źródło: Apar. Bad. Dydakt. - 2014, t. 19, nr 1, s. 41-45, il., bibliogr.
p-ISSN: 1426-9600
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 lutego 2015].
Polskie słowa kluczowe: mięso wieprzowe ; schładzanie ; mikrostrumienie ; wymiana ciepła
Angielskie słowa kluczowe: pork meat ; chilling ; microjets ; heat transfer
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2013
Autorzy: Artur Rusowicz, Edward Pospiech, Piotr A. Baranowski, Andrzej Grzebielec, Maciej Leszczyński
Tytuł: Chilling of pork loin with the use of microjets
Tytuł równoległy: Schładzanie schabu wieprzowego z wykorzystaniem mikrostrumieni
W: Rozwój aparatury i prac naukowo-badawczych w przetwórstwie rolno-spożywczym, gospodarce rolnej i leśnej w zakresie automatyzacji procesów oraz w analityce : IX Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Zakopane 15 - 17.10.2013 / Red. Izabela Górecka.
Adres wydawniczy: Warszawa : Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej COBRABiD, 2013
Szczegóły: s. 110-111
Polskie słowa kluczowe: mięso wieprzowe ; schładzanie ; mikrostrumienie ; wymiana ciepła
Angielskie słowa kluczowe: meat pork ; chilling ; microjets ; heat transfer
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP