logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CHEMICAL COMPOSITION OF FISH BODY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Jan Mazurkiewicz, Wojciech Andrzejewski, Katarzyna M. Żołnierowicz, Katarzyna Przybylska, Janusz Golski, Lilianna Graczyk
Tytuł: Effects of incorporating in diets cold-pressed rapeseed cake on the growth performance, nutrient utilization, and body composition of common carp (Cyprinus carpio L.)
Źródło: Arch. Pol. Fish. - 2015, vol. 23, fasc. 2, s. 113-120, il., bibliogr.
p-ISSN: 2083-6120 e-ISSN: 2083-6139
Uwagi: Publikacja dotępna również online [Dostęp: 20 grudnia 2016].
Angielskie słowa kluczowe: carp fish feed ; chemical composition of fish body ; cold pressed rapeseed ; growth trial ; plant inclusion
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 12.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP