logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CHANGES OF POPULATION AND MEAT PRODUCTION
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2017
Autorzy: Magdalena Kozera-Kowalska
Tytuł: Reorganizacja sektora trzodowego jako warunek utrzymania pozycji konkurencyjnej Polski na rynku UE
W: Wyzwania na rynku żywca wieprzowego w Polsce / Pod red. nauk. Elżbiety Jadwigi Szymańskiej.
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2017
Szczegóły: s. 15-24, il., bibliogr., streszcz., abstr.
ISBN: 978-837583-750-6
Liczba arkuszy: 0,5
Polskie słowa kluczowe: trzoda chlewna ; produkcja zwierzęca ; pogłowie zwierząt ; produkcja mięsa ; mięso wieprzowe ; rynek mięsny ; organizacja produkcji ; konkurencyjność ; świadomość społeczna
Angielskie słowa kluczowe: pork market ; changes of population and meat production ; organizational condition of production ; competitiveness on EU market ; social awareness
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP