logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CEREAL BY-PRODUCTS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Paweł Górnaś, Magdalena Rudzińska, Marianna Raczyk, Arianne Soliven
Tytuł: Lipophilic bioactive compounds in the oils recovered from cereal by-products
Źródło: J. Sci. Food Agric. - 2016, vol. 96, iss. 9, s. 3256-3265, il., bibliogr.
p-ISSN: 0022-5142 e-ISSN: 1097-0010
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 13 lipca 2016].
Angielskie słowa kluczowe: tocopherols ; tocotrienols ; fatty acids ; phytosterols ; cereal by-products ; bran oils
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.463
Punktacja MNiSW: 35.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP