logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CATERING
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2011
Autorzy: A. Gramza-Michalowska, B. Nowak, J. Korczak
Tytuł: The application of HACCP system in meat products for catering industry - a practical guide for pork loin chop
Źródło: Ital. J. Food Sci. - 2011, vol. 23, no. 1, s. 45-54, il., bibliogr.
p-ISSN: 1120-1770
Angielskie słowa kluczowe: catering ; critical control point ; HACCP ; food safety ; meat products ; pork loin chops
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.534
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP